Wij helpen je graag op (de) weg!

Binnen 4 uur antwoord

Het Taxibusje Bestellen team staat altijd paraat om te helpen en al je vragen te beantwoorden. Laat ons weten hoe we je van dienst kunnen zijn door het onderstaande contactformulier in te vullen.

    Onze taxibusjes zijn geschikt voor maximaal 8 personen. Als je vervoer nodig hebt voor meer dan 8 personen, kun je eenvoudig meerdere boekingen plaatsen via onze website. Voor elke boeking wordt een chauffeur toegewezen. Na het voltooien van de betaling ontvang je aparte bevestigingsmails voor elke geboekte rit, inclusief de contactgegevens van de chauffeur. Dit zorgt ervoor dat grotere groepen efficiënt en comfortabel kunnen worden vervoerd.

    Je kunt gemakkelijk de kosten van jouw rit berekenen op onze website. Vul gewoon het ophaal- en bestemmingsadres in, selecteer het gewenste voertuigtype en het aantal passagiers, en klik op 'Bereken mijn ritprijs'. De geschatte ritprijs wordt onmiddellijk weergegeven. Deze prijs is definitief en kan online voorafgaand aan je rit worden betaald. Je hoeft dus geen contant geld te betalen in de taxi. Dit zorgt voor transparantie en gemoedsrust, zodat je precies weet wat de kosten zullen zijn voordat je vertrekt.

    Bij ons kun je op elk moment, 24 uur per dag, in heel Nederland online een rit boeken. Als je een rit op korte termijn nodig hebt, wordt er binnen enkele minuten een chauffeur toegewezen. Als er om welke reden dan ook geen chauffeur beschikbaar is, wordt je boeking kosteloos geannuleerd. Voor spoedritten zijn we doorgaans binnen 30 tot 60 minuten ter plaatse, en dit geldt ook voor VIP- en zakelijke ritten. We staan klaar om snel en efficiënt aan jouw vervoersbehoeften te voldoen.

    Onze taxibus voor regionale ritten is beschikbaar in Utrecht en omliggende gebieden, waaronder plaatsen zoals Zeist, Nieuwegein, Amersfoort, Maarssen, Houten, Bunnik, en meer. Voor zakelijk vervoer en VIP-taxi's zijn wij landelijk actief. Dankzij ons ruime wagenpark kunnen wij diensten in heel Nederland aanbieden. Dit omvat taxiritten van en naar bestemmingen door het hele land, evenals luchthaventransfers naar België en Duitsland. Je kunt eenvoudig jouw rit boeken via onze website, ongeacht waar je je bevindt in Nederland, België en Duitsland.

    × Boek via WhatsApp 🚖💬