taxi bus jebestellen
Al 14 jaar
een vertrouwde service
title_shape_1 Taxi Utrecht

Reis zorgeloos en goedkoop met Taxi Utrecht.

Zoek je een taxi in Utrecht? Ongeacht je locatie in de stad, wij zijn er om je op te halen. Je kunt eenvoudig online of via het online boekingsformulier een taxi Utrecht bestellen. Hiermee ben je verzekerd van een vaste prijs bij het reserveren, en deze prijs verandert niet tijdens de rit. Bestel een taxi voor een vooraf afgesproken prijs en voorkom onaangename verrassingen achteraf.

taxi bus jebestellen

Altijd scherpe tarieven

Bij ons krijg je altijd voor iedere reservering een vaste prijs. Fixed price, no surprise!

 030 227 1555

title_shape_1 Boek je rit met taxi Utrecht

Reserveer je taxibus in 3 stappen

process_1_1

Vooraf plannen

Plan een tijd en ophaallocatie om naar jullie bestemming te brengen.

01
process_1_2

Kies je taxi bus

Kies een type taxi bus en eventuele opties om jullie rit aangenaam te maken

02
process_1_1

Prijs

Veilig betalen 24uur per dag en geen onverwachte kosten.

03
process_line_3
taxi bus jebestellen
title_shape_1 Taxi Utrecht en omgeving

Dit zijn de meest populaire ritten van vandaag.

title_shape_1_1 Altijd tevreden klanten!

Wat klanten zeggen

We zijn er trots op dat we zulke positieve feedback ontvangen van onze klanten en streven er altijd naar om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Bij Taxibusje Bestellen draait alles om jou, en we waarderen jouw vertrouwen in onze diensten.

4.9/5

Vakkundig & betrouwbaar

beoordelen ons met een

title_shape_1_1 Vakkundig en betrouwbaar: zo gaan wij te werk.

Onze klanten aan het woord

Taxicentrale Utrecht.

Zoek je een betrouwbare taxi in Utrecht? Bij Taxibusje Bestellen ben je verzekerd van een stipte ophaalservice door professionele chauffeurs in keurige taxi’s. We kunnen onze uitstekende taxi service natuurlijk wel aanprijzen, maar we nodigen je graag uit om het zelf te ervaren!

Of je nu van oost naar west, van noord naar zuid, naar Schiphol of IJsselstein reist, we staan voor je klaar. Zelfs binnen de stadsdelen van Utrecht zoals Overvecht, binnenstad, Leidsche Rijn of Vleuten-De Meer, bieden wij taxidiensten aan. Onze taxichauffeurs zorgen ervoor dat je op tijd wordt opgehaald en veilig op je bestemming aankomt.

Wat kost een taxibus in Utrecht?

Ben je benieuwd naar de kosten van een taxibus in Utrecht? Bij Taxibus Bestellen is het heel eenvoudig om de prijs te berekenen, zowel via het boekingsformulier als met behulp van WhatsApp. Wanneer je op straat een taxi of een taxibusje aanhoudt of bij een standplaats instapt, heb je geen zekerheid over de uiteindelijke kosten van de rit. Taxichauffeurs zijn verplicht hun taximeter te gebruiken, die de ritprijs berekent op basis van het starttarief, het aantal gereden kilometers en de duur van de taxirit. Als je bijvoorbeeld in een verkeersopstopping belandt of de route moet wijzigen vanwege een omleiding, blijft de meter gewoon doortikken.

Bij Taxibusje Bestellen werkt het echter anders. Wanneer je bij ons een taxibus bestelt, ontvang je van tevoren een vaste prijs. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht, en onze vaste tarieven gelden per taxibus, niet per persoon. Zelfs als de taxichauffeur onverhoopt van de route moet afwijken, bijvoorbeeld vanwege een verkeersongeval, blijf je de eerder overeengekomen prijs betalen. Dat biedt gemoedsrust, toch

Taxi Utrecht – Schiphol.

Een Taxi van Utrecht naar Schiphol nodig? Bij Taxibusje Bestellen kun je eenvoudig en vooraf een Schiphol taxi reserveren voor een vaste lage prijs prijs. Onze chauffeur staat op de afgesproken tijd klaar om je op te halen en bij de juiste vertrekhal af te zetten. Als je ervoor kiest om je taxi van tevoren te betalen, bijvoorbeeld met iDeal of PayPal, hoef je je geen zorgen te maken over de betaling en kun je met een gerust hart aan je reis beginnen.

Voor de terugreis van Schiphol naar Utrecht kun je ook op Taxibusje Bestellen rekenen. Onze collega’s in de taxicentrale houden je vluchtnummer in de gaten, zodat de taxibus gereed staat zodra je al je bagage hebt opgehaald en klaar bent om te vertrekken. De taxichauffeur verwelkomt je en zo kun je na je reis gemakkelijk en comfortabel terug naar huis.

Utrecht Taxi boeken.

Als je graag je taxi in Utrecht wilt bestellen via een handige taxi boekingsformulier, dan is de Taxibus reserveringsformulier precies wat je nodig hebt! Of je nu onmiddellijk een taxibus nodig hebt of er een voor later wilt reserveren, ons reserveringsformulier kan het allemaal.

Met het Taxibusje boekingsformulier kun je op elk moment van de dag, 24/7, een taxi bestellen. Bovendien kun je via de app direct contact opnemen met de taxichauffeur. Zo weet je altijd zeker dat je in de juiste taxibus stapt. Het is de ultieme manier om snel en gemakkelijk een betrouwbare taxi in Utrecht te krijgen.

× Boek via WhatsApp 🚖💬