Droomt u van een ontspannen dagje uit in het schilderachtige Nijmegen? Overweeg dan zeker om de reis per taxi te maken, vooral gezien de huidige coronacrisis, waarbij reizen met de taxi een veilige optie biedt in vergelijking met het openbaar vervoer. Bij Taxi TCN kunt u zelfs vooraf uw taxi reserveren via onze website. Laten we u alvast een aantal geweldige tips geven voor uw dagje uit in Nijmegen!

Betreed Andere Culturen in het Afrika Museum
Het Afrika Museum is een parel van een museum gelegen in de weelderige bossen van Berg en Dal. Hier ontdekt u een modern museum met zowel permanente als wisselende exposities, allemaal gericht op het prachtige continent Afrika. Binnen bewondert u hedendaagse kunst en unieke Afrikaanse artefacten. In het openluchtmuseum toont het museum traditionele architectuur uit onder andere Ghana, Lesotho en Mali. Kortom: een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Verken de Wereld van Blinden in het muZieum
In het muZieum kunnen bezoekers ervaren hoe het is om volledig blind te zijn. U heeft de keuze uit verschillende activiteiten. Wilt u een ‘ribbelroute-expeditie’ maken door het centrum van Nijmegen of liever een dag uit het leven van een blinde persoon ervaren in een ‘donkerbeleving’? Naast deze unieke ervaringen biedt het muZieum ook een ruimte gewijd aan het prikkelen van de zintuigen.

Spanning en Sensatie bij Planet Awesome
Nijmegen heeft onlangs een nieuwe attractie verwelkomd: Planet Awesome. Hier kunt u zich onderdompelen in een andere wereld vol spanning en sensatie. U kunt er karten, bowlen, lasergamen, glow-in-the-dark golfen, VR-games spelen en genieten van een gamehal vol arcade-spellen. Moeite met kiezen uit al deze activiteiten? Ga dan voor een van de arrangementen!

Reserveer uw Taxi voor een Onbezorgde Dag in Nijmegen
Wilt u binnenkort genieten van een dagje Nijmegen? Reserveer dan nu alvast uw taxi bij Taxi TCN. Dit kan eenvoudig en snel via het formulier op onze website of door te bellen naar: 024-3660044. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Bij ons kunt u betalen met uw PIN-pas of creditcard. Geef dit wel even door bij uw reservering. Heeft u behoefte aan meer informatie? Bel dan naar het eerder genoemde nummer of stuur een e-mail naar [email protected]. Taxi TCN staat voor u klaar om u te vervoeren in en naar Nijmegen. Na uw dagje winkelen zorgen wij ervoor dat u veilig en comfortabel weer in Utrecht wordt afgezet. Laat het genieten maar beginnen!

Comments are closed

× Boek via WhatsApp 🚖💬