hero_overlay_9
title_shape_2 wij bieden zakelijk vervoer OP MAAT

Werk slim, reis in stijl!

taxi bus jebestellen

14+

jaar ervaring

title_shape_2 Directievervoer met VIP service.

Rij in Stijl: Wij verzorgen uw zakelijk vervoer

In bepaalde situaties is niets belangrijker dan luxe en comfort als het gaat om personenvervoer. Dit is vooral het geval wanneer u een (internationale) delegatie ontvangt of wanneer u zelf deelneemt aan een belangrijke bijeenkomst. Op zulke momenten wilt u kunnen vertrouwen op een zakelijke vervoerspartner die bekend is met de kunst van VIP-service. De service van Taxibusje Bestellen biedt uitkomst met een vloot van luxe VIP-bussen en personenauto's, voorzien van comfortabele stoelen. En als u een luxueuze taxibus wilt inzetten als mobiele conferentieruimte, kan dat natuurlijk ook. Wij staan garant voor de meest exclusieve manier van zakelijk reizen.

Taxibus Nodig? Altijd Korting! | Taxibusje Bestellen
Taxibus Nodig? Altijd Korting! | Taxibusje Bestellen
title_shape_2_1 Directievervoer - Directie, Vip & Privéchauffeur

Wij rijden u, waar en wanneer u wilt.

Daar ligt de kern van onze dienstverlening: van reistijd waardevolle werktijd maken. Reserveer uw chauffeur om u van de ene afspraak naar de andere te brengen. Zo arriveert u extra goed voorbereid op uw bestemming en kunt u onderweg werk verzetten dat anders thuis op u wacht. Een slimme manier om kostbare tijd te besparen.

taxi bus jebestellen

Waarom een directie chauffeur?

  • Reistijd omzetten in efficiënte werktijd
  • Geen parkeerproblemen
  • Op rekening betalen
24 uur per dag bereikbaar

Onze taxiservice staat 24/7 tot uw dienst, zodat u altijd op ons kunt rekenen.

8

Privéchauffeurs

Ze verzorgen uw vervoer naar diverse evenementen, diners, congressen en cruciale afspraken in Nederland en heel Europa.

14 jaar

Wij voorzien al 14 jaar internationaal in hoogwaardig zakelijk vervoer.

Naast regulieren ritten bieden we ook zakelijk vervoer voor groepen aan, de ultieme oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar comfortabele en professionele manieren om hun medewerkers of klanten te verplaatsen. 

Een succesvol evenement begint met de reis ernaartoe. Onze ervaren chauffeurs en deskundige planners nemen graag de complete organisatie van uw personenvervoer uit handen... Of het nu gaat om één touringcar of twintig, toegewijde gastheren of gastvrouwen, bij ons bent u in goede handen. Van het opstellen van een gedetailleerd logistiek vervoersplan tot het verzorgen van valet parking; of het nu één gast betreft of duizenden, wij regelen het voor u.

Onze taxi's en taxibusjes opereren stipt volgens de afgesproken planning, en onze chauffeurs waarborgen de veiligheid en punctualiteit van uw passagiers.

Ja, je hebt de flexibiliteit om je geboekte ritten te wijzigen of te annuleren. Tot 3 uur voor de geplande rit kun je deze kosteloos annuleren. Als je de datum of tijd van je boeking wilt wijzigen, kun je dat tot 36 uur voor de geplande rit telefonisch doen. Als je op kortere termijn een wijziging wilt doorgeven, neem dan contact uitsluitend telefonisch contact op. Het telefoonnummer vind op onze website of in de reserveringsmail. We staan voor je klaar om te helpen!

taxi bus jebestellen
× Boek via WhatsApp 🚖💬