taxi bus jebestellen
Al 14 jaar
een vertrouwde service
title_shape_1 Luchthaventaxi: alle vliegvelden in Europa

Vlieg Stressvrij met luchthaventaxi.

Of je nu op het punt staat om te vertrekken voor een stedentrip, vakantie, familiebezoek of zakenreis, luchthavenvervoer van Taxibus Bestellen staat voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat je reis comfortabel en efficiënt van start gaat, of je nu naar de luchthaven moet of juist terugkomt. Laat ons je snel en veilig naar Schiphol brengen, zodat je reis zonder zorgen begint.

taxi bus jebestellen

Scherpe tarieven

Luchthavenvervoer van Taxibusje Bestellen is tot wel 40% goedkoper dan de meterprijs. Vaste tarieven en geen verrassingen achteraf.

 030 227 1555

title_shape_1 Luchthaven Taxi Utrecht

Reserveer je luchthaven taxibus in 3 stappen

process_1_1

Vooraf plannen

Plan een tijd en ophaallocatie om naar jullie bestemming te brengen.

01
process_1_2

Kies je taxi bus

Kies een type taxi bus en eventuele opties om jullie rit aangenaam te maken

02
process_1_1

Prijs

Veilig betalen 24uur per dag en geen onverwachte kosten.

03
process_line_3
title_shape_1_1 Veelgestelde vragen over luchthaven taxi

Welkom bij onze veelgestelde vragen (FAQ) over luchthaventaxi! We begrijpen dat reizen naar en van de luchthaven vaak vragen met zich meebrengt. Daarom hebben we deze handige gids samengesteld om al je vragen over luchthaventaxi’s te beantwoorden. Of je nu wilt weten hoe je een taxi naar de luchthaven kunt boeken, waar je de taxichauffeur kunt ontmoeten of wat te doen in geval van vertraging – wij hebben de antwoorden voor je.

De tijd die je nodig hebt voordat je vlucht vertrekt, varieert afhankelijk van je bestemming en andere factoren. Bij Taxibusje Bestellen adviseren we doorgaans om minstens twee uur vóór je geplande vertrektijd op de luchthaven aanwezig te zijn. In drukkere vakantieperiodes of op grotere luchthavens kan dit zelfs oplopen tot drie uur voor vertrek.

Het is echter van cruciaal belang om te verifiëren wat je specifieke luchtvaartmaatschappij aanbeveelt, omdat sommige vluchten mogelijk extra tijd vereisen vanwege veiligheidsprocedures, douanecontroles of specifieke boardingtijden. Controleer dus altijd de richtlijnen van je luchtvaartmaatschappij om zeker te zijn dat je op tijd aankomt voor je vlucht.

Zo kun je met een gerust hart je reis beginnen, wetende dat je genoeg tijd hebt om de nodige procedures op de luchthaven af te handelen en zonder enige haast aan boord te gaan.

Heb je vervoer nodig vanaf de luchthaven? Geen probleem, wij verzorgen luchthavenvervoer vanaf alle luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Het enige wat je hoeft te doen, is tijdens het boekingsproces de juiste luchthaven kiezen. Je kunt dit doen door op ‘van’ te klikken in de boekingsmodule of door de naam van de luchthaven in te voeren.

Onze tarieven van en naar de luchthaven zijn hetzelfde, dus je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten. Wel is het belangrijk om de gewenste ophaaltijd op te geven, niet de aankomsttijd van je vlucht. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat er een taxibus voor je klaarstaat zodra je landt, en kun je snel en comfortabel naar je eindbestemming worden gebracht. Reis zorgeloos met Taxibusje Bestellen, of je nu aankomt op de luchthaven of juist vertrekt.

Bij het boeken van een taxirit naar Schiphol zie je mogelijk het adres Evert van de Beekstraat 202 verschijnen. Dit is het officiële adres van de luchthaven Schiphol. Geen zorgen, onze taxichauffeurs zetten je af bij de vertrekhal van je keuze en het ophalen gebeurt rechtstreeks op de luchthaven zelf.

We gebruiken het officiële adres om ervoor te zorgen dat je boeking correct wordt verwerkt en dat onze chauffeurs op de juiste locatie staan te wachten om je op te halen of af te zetten. Dus, of je nu bij vertrekhal 1, 2 of 3 moet zijn, je kunt vertrouwen op onze service om je veilig en op tijd naar je gewenste bestemming op Schiphol te brengen. Bij ons draait alles om jouw gemak en comfort.

Om direct in je taxibus in te stappen na je vlucht en alles soepel te laten verlopen, geven we je graag wat flexibiliteit. We adviseren je om na de landing van je vliegtuig contact op te nemen met de chauffeur om af te spreken waar en hoe laat jullie elkaar zullen ontmoeten. Het telefoonnummer van je chauffeur ontvang je per e-mail na je boeking. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat je snel en gemakkelijk je taxichauffeur kunt vinden en je reis zonder stress kunt voortzetten. Jouw comfort en gemak staan bij ons voorop.

We begrijpen dat vertragingen op de luchthaven soms onvermijdelijk zijn. Hier is wat je moet doen als je vlucht vertraagd is:

  • Vermeld Je Vluchtnummer: Bij het maken van je boeking heb je waarschijnlijk je vluchtnummer opgegeven. Dit stelt ons in staat om de status van je vlucht te volgen.
  • Wachten op de Luchthaven: Onze taxichauffeurs zijn op de hoogte van je vluchtinformatie en zullen zeker één uur en tien minuten na de werkelijke landingstijd op je wachten. Dit geeft je ruim de tijd om door de luchthaven te komen.
  • Telefonisch contact met de taxichauffeur: Als je vertraging hebt op de luchthaven zelf, raden we je aan om zelf contact op te nemen met je taxichauffeur. Je ontvangt de contactgegevens van je taxichauffeur na het boeken.
  • Afspraken bij grote vertraging: Als de werkelijke landingstijd aanzienlijk (minimaal 3 uur) verschilt van de oorspronkelijke landingstijd, neem dan contact op met je chauffeur om nieuwe afspraken te maken.

Als het voor de taxichauffeur niet mogelijk is om de rit uit te voeren vanwege de vertraging, neem dan contact op met ons hoofdkantoor. We zullen ons best doen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn en alternatieve regelingen te treffen.

Bij Taxibusje Bestellen begrijpen we de uitdagingen van reizen en streven we ernaar om je vervoer van en naar de luchthaven zo soepel mogelijk te laten verlopen, zelfs bij vertragingen.

title_shape_1_1 Altijd tevreden klanten!

Wat klanten zeggen

We zijn er trots op dat we zulke positieve feedback ontvangen van onze klanten en streven er altijd naar om aan hun verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Bij Taxibusje Bestellen draait alles om jou, en we waarderen jouw vertrouwen in onze diensten.

4.9/5

Luchthaven taxi

Altijd tevreden klanten!

title_shape_1_1 Vakkundig en betrouwbaar: zo gaan wij te werk.

Onze klanten aan het woord

Luchthaven taxi Utrecht.

Of je nu je reis begint of eindigt, luchthavenvervoer van Taxibusje Bestellen maakt luchthavenvervoer moeiteloos. Wij bieden eenvoudige boekingen voor een taxibus van en naar luchthavens in Nederland, Duitsland en België. Dankzij onze landelijke dekking kunnen wij in heel Nederland luchthavenvervoer aanbieden. Kies voor Taxibusje Bestellen en profiteer van scherpe tarieven en een zorgeloze reis.

En het gemak stopt niet bij het boeken. Wanneer je vanaf de luchthaven reist, houden wij je vlucht nauwlettend in de gaten aan de hand van het opgegeven vluchtnummer. Onze taxichauffeur wacht minimaal 70 minuten na de landing op je, zodat je voldoende tijd hebt om de luchthaven te verlaten. Als er vertraging optreedt, bijvoorbeeld door douanecontroles, hoef je je geen zorgen te maken. Onze taxichauffeurs blijven zelfs tot drie uur vertraging op je wachten.

Stap in het gemak van Taxibusje Bestellen en geniet van zorgeloos luchthavenvervoer, waarbij wij ervoor zorgen dat je veilig en comfortabel op je bestemming aankomt. Reis zonder zorgen met Taxibus Bestellen van en naar de luchthaven!

Soepele Luchthavenservice bij Taxibusje Bestellen.

Bij Taxibusje Bestellen draait alles om uitstekende service. We begrijpen dat reisplannen soms kunnen veranderen, en daarom bieden we flexibele opties voor onze luchthaventaxi’s. Als je reis onverwachts niet doorgaat, kun je de geboekte Schipholtaxi kosteloos annuleren tot 3 uur voor vertrek. Het volledige bedrag wordt dan aan je gecrediteerd. Na annulering zorgen wij ervoor dat ook de door jou gekozen vervoerder op de hoogte wordt gesteld, zodat je geen contact met de taxichauffeur hoeft op te nemen. Als je met iDeal hebt betaald, staat het bedrag binnen 3 werkdagen weer op je rekening.

Onze dienstverlening omvat zowel taxivervoer van als naar de luchthaven, waardoor je bij ons direct een retour kunt boeken. Voor de terugreis vanaf Schiphol monitoren onze chauffeurs voortdurend de status van je vlucht, zodat ze het ophaalmoment nauwlettend kunnen plannen. Onze taxichauffeurs wachten tot één uur en tien minuten na de landing van je vlucht, dankzij de actuele vluchtinformatie van de luchthaven.

Mocht zich onverhoopt een onverwachte situatie voordoen die voor vertraging zorgt, zoals een uitgebreide douanecontrole, dan kun je altijd contact opnemen met de chauffeur van je Schipholtaxi. Je vindt zijn contactgegevens in de bevestigingsmail van je boeking. Bij Taxibusje Bestellen gaan we voor een soepele en zorgeloze luchthavenservice, van begin tot eind. Reis met ons en ervaar het gemak!

Voordelig Luchthaven vervoer naar Schiphol.

De taxi naar Schiphol is zonder twijfel een van de meest geboekte taxi’s in Nederland. Dagelijks maken duizenden reizigers gebruik van luchthavenvervoer van en naar Schiphol. Ook op Taxibusje Bestellen zijn ritten naar Schiphol zeer populair. De meest geboekte routes zijn de taxi van Amsterdam naar Schiphol, de taxi van Rotterdam naar Schiphol en de taxi van Utrecht naar Schiphol. Maar ook vanuit het noorden van Groningen tot het zuiden van Limburg komen dagelijks boekingen binnen.

Omdat Schiphol Airport zo’n drukbezochte locatie is, hebben taxibedrijven vaak de mogelijkheid om ritten te combineren, waardoor ze scherpe tarieven kunnen bieden. Het is eigenlijk altijd voordeliger om je rit van tevoren te boeken in plaats van last-minute een taxi te bellen of op een standplaats in te stappen, waar je het metertarief betaalt.

Met onze vroegboekkorting, waarbij je tot 24 uur voor vertrek van je rit van onze scherpste tarieven profiteert, blijft je luchthaventransfer betaalbaar. Deze prijzen kunnen wel tot 70% goedkoper zijn dan het metertarief. Op veel routes bieden wij daarom de voordeligste Schipholtaxi van Nederland aan. Onze taxi’s kunnen vanuit heel Nederland worden geboekt, en we bieden diverse vervoersopties, waaronder standaard vervoer, luxe vervoer en taxibusjes. Wil je weten wat een taxi naar de Amsterdamse luchthaven kost? Voer simpelweg je vertrek- en bestemmingsadres in en bereken direct de kosten voor je Schiphol taxi online! Reis voordelig, comfortabel en zonder zorgen met Taxibusje Bestellen.

Luchthavenvervoer zakelijk.

Bij Taxibusje Bestellen begrijpen we de specifieke behoeften van bedrijven Utrecht als het gaat om zakelijk luchthavenvervoer. Wij bieden aangepaste taxidiensten om aan deze behoeften te voldoen. Of het nu gaat om het verwelkomen, jouw collega’s of zakenpartners in de aankomsthal, wij zorgen voor een naadloos zakelijkvervoer van de luchthaven naar de door jouw gewenste locatie in Utrecht.

Onze taxidiensten omvatten ook zakelijk groepsvervoer voor medewerkers of expats van en naar de luchthaven. Als jouw groep uit acht personen of meer bestaat, maken we gebruik van onze luxe taxibus om op maat gemaakte oplossingen te bieden. Je kunt op ons rekenen voor professioneel en betrouwbaar zakelijk luchthavenvervoer dat aan de verwachtingen van jouw bedrijf voldoet.

× Boek via WhatsApp 🚖💬